Hackintosh Del 8. Ihopsättande.

Dags att sätta tillbaka plastdelar och förbereda för moderkortet. Skruvade dit de distanser som följde med i Laserhive kitet. Såg till att göra hålen extra stora i plasten som fungerar som låsmekanism för dörren.

IMG_0632Alla plastdelar, förutom Apple logan, är klara. Vitt har varit en av mina favoritfärger i Apple produkter ända sedan de första vita macbook’arna och den första iPoden. Därav färgvalet. För många svarta, eller vita och svarta har redan gjorts.
Handtagen och öppningsplasten var i såpass fint skick så de har behållit sin transparanta plast.
Förutom loggan så är power knappen lite av en huvudvärk. Det blir väldigt fult att måla den, har jag noterat från andras G4’a byggen. Så den får vänta.
Bestämde mig också för att sätta dit fläktarna. 140 mm fläktarna är väldigt stora. Och kanske hade det räckt med 120 mm. Men dom ser mäktiga ut och förhoppningsvis så gör dom sitt jobb.

Jag beställde en låda med Noctua NA-SAV2 Chromax White för att fästa fläktarna. Gummipluppar på svenska, som tar bort alla eventuella vibrationer från fläkt till chassi. Upptäcker också att låset tar i fläktarna i toppen så jag får kapa den.  Nu återstår att lösa placeringen av PSU. Ja och så kommer ett separat inlägg om jakten på chrome/silver färg på Äpple loggan.

Publicerat av

macmicke

IT-Consultant for many years. Loves creating music & media with my computer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s