Dokumenthantering…

Letar efter det ”perfekta” dokumentverktyget. Är grymt förtjust i Dropbox och i Evernote. Men Dropbox är ”bara” en praktiskt lagrings plats. Och evernote är för snåla med utrymme. Testar nu DOO för att se vad det kan klara av. Men de har ännu inte släppt något iOS program.

Uppdaterat 3 Juni

Jag har avpolleterat Doo eftersom jag inte kunde hitta något sätt att styra OCR funktionen. Och när ett engelskspråkigt program skall göra OCR med en sämre motor än den jag har till förfogande. Och som kan svenska, engelska och grekiska. Så är valet lätt. Dessutom som slog jag på mailfunktionen i Doo som jag inte kunde göra ogjort. Nope det fick flyga och fara. Nu kör jag istället med Devon Think pro. Programmet är inte lika snyggt. Men ibland behövs mer än yta. Det går att ha flera olika databaser vilket verkar lovande. Det lite tråkiga utseendet gör det hela lite rörigt initialt, men än så länge fungerar det.

 

Publicerat av

macmicke

IT-Consultant for many years. Loves creating music & media with my computer.