Sommaren är kort…

20120819-161504.jpg

Det är inte så att jag inte gjort något denna sommar. Men jag gillar värmen. Vill ha längre sommarperiod helt enkelt. Går det att ordna… Har lämnat in sista hemtentan. En tenta som kändes mer som ett prov på min förmåga att skriva mycket och snabbt. Ogillar när kunskap ska klämmas ut på kort tid. Ingen tid till reflektion, eller tanke. Dessutom så gillar jag att tugga igenom en text jag skrivit. Jag har väldigt mycket ångest innan jag släpper något jag skrivit. Och, som den här bloggen. Jag sitter varje gång med fingret på ”delete” eftersom jag är kritiskt till mina egna formuleringar i texterna. Och dessutom så skall detta material nu gå igenom en analys som säger sig kunna se om jag plagierat något på nätet! Teknik som jag inte har insyn i är jag generellt sett misstänksam mot. Så det blir ångesttåget tills resultatet är inne.

Bilden föreställer Ekebyhovs slott.

Publicerat av

macmicke

IT-Consultant for many years. Loves creating music & media with my computer.