Uppdragshistorik

Förutom att snickra CMS-system som Joomla & WordPress så driver jag firman Tindefors Media & Management. Här följer ett axplock från de uppdrag jag har haft sedan jag flyttad till Stockholm.

SVD annonsmottagning

Varit med och utvecklat och byggt SVD’s annonsmottagningssystem.

Dagens Nyheter

Teknisk support, allt ifrån enklare support till hantering av inköpt annonsmottagningssystem.

Läkartidningen

Teknisk Projektledare. Utvärderade och dokumenterade LT’s annonssystem och skrev en utvärdering för nya potentiella system.

Teknik i Media

Vikarie för ansvarig på annonsmottagningen. Driftade en serverpark som tar emot annonsmaterial och förbereder detta för tryck.

Möller & Co

Supporttekniker. Drift och support för Möller & Co’s IT miljö med allt vad det innebär för en reklambyrå.

Reply

Supporttekniker. Driftat och Supportat Reply, en reklam och direktmarknadsföringsfirma. Med Mac OS X miljö. Drev bl a projekt för övergång till nytt operativsystem.

Bonnierförlagen AB

Vikarierade för ansvarig på Bonnierförlagen i samband med sjukskrivning. Allmän support med fokus på Machanteringen och de applikationer som krävs för förlagen.

Föreningsbanken AB

Teknisk Projektledare. Utvärderade och testade FSB’s Internet bank mot Macplatformen. Dokumentering och utvärdering. Gjorde pilottester hos utvalda kunder för FSB’s räkning. Och supportade FSB’s interna IT under en kort period efter utredningen.

DM Konsult AB

Konsult, IT-Management. Har skött den dagliga driften på företaget, med bl a ett ekonomisk system från hansa. Macdatorer för media. Lade tillsammans med ansvarig på plats upp budget, planerade och driftade hela deras miljö.

Astra Zeneca AB, Konsult, Specialist

Specialkompetens i Mac för R&D i Mölndal. Många forskningsapparater på Astra styrs av äldre datorer via speciella styrkort.

Audumbla Communication Group AB, Senare Go Group, Företag i gruppen: Garbergs, Tackolov, Pilots, Poolcat, Gadd, Schüllerquist, Bizkit, Design Systems Projektledare , Support ansvarig, IT Manager Projektledare för migrering av Befintlig maskinpark till nyare, hanterade i detta även övergång från äldre operativsystem till nyare system. I detta system sattes bl a automatinstallation upp. Utbildning av slutanvändare och supportpersonal.

 

Publicerat av

macmicke

IT-Consultant for many years. Loves creating music & media with my computer.