Hårddisk haveri

Så bestämmer jag mig tillslut för att radera min DROBO för att, dels, formatera den till en högre kapacitet. Och för att göra plats för de senaste på min huvuddisk. Detta har föregåtts av en lång och ångestladdad period. Man vill ju inte göra något galet.. Men galet blir det. När jag formaterat DROBO’n så bestämmer sig Seagate disken i min imac att ”lämna in”. Nu kämpar jag för att kunna rädda så mycket som möjligt. Jag känner just nu ett stort ogillande för Seagate. Jag har skickat tillbaka tre! Diskar som gett upp pga kass kvalitet. Om jag kan så skall jag undvika Seagate i framtiden.

Drömmer om en SSD i datorn….

Publicerat av

macmicke

IT-Consultant for many years. Loves creating music & media with my computer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s